Support
1:1 Samtale

Akademisk Arkitektforening

”Processen var en øjenåbner”

Signe Sloth Hansen
Projektchef – Akademisk Arkitektforening
Når Akademisk Arkitektforenings sekretariat og deres 7 lokalafdelinger kommunikerer til de 7.000 medlemmer om politiske emner, arkitektkonkurrencer og faglige arrangementer, så er det væsentligt at have et avanceret og velfungerende medlemssystem.

Som projektchef og ansvarlig bl.a. for foreningens it-systemer, er det Signe Sloth Hansens opgave at indhente tilbud på og implementere nye systemer. I vinteren 2016/17 stod det gamle medlemssystem til udskiftning, og ved sin side havde hun Per Klixbüll fra MainBrain.

”Jeg havde helt konkret indhentet to tilbud på et nyt medlemssystem, men fandt hurtigt ud af, at det hverken er enkelt eller særlig fornuftigt at begynde med at se på tilbud. Vi valgte derfor med Pers bistand at vende processen lidt på hovedet og fokuserede i stedet på at få en grundig intern proces og værdiafklaring: Hvilke behov og ønsker har vi internt i organisationen til det nye system? Hvilke interesser skal vi tilgodese? Og hvad er rent lavpraktisk mest anvendeligt for vores medlemmer og medarbejdere?

Ud af flere gode workshops og opklarende dialogmøder er jeg nu ikke bare selv blevet mere skarp på, hvad vores succeskriterier skal være. Jeg har også sat gang i en refleksion i organisationen – en modningsproces – som helt sikkert vil lette både beslutning om hvilket system, vi skal vælge at investere vores penge i og implementeringen af det, når den tid kommer,” forklarer Signe.

Per Klixbüll og hans team stod både for faciliteringen af foreningens workshops og for den efterfølgende businesscasemodel,. Dette vil fremover kunne hjælpe Akademisk Arkitektforening til at gøre forskellige tilbud mere gennemsigtige og sammenlignelige. Selvom en businesscase i sin rene form måske bruges mere af virksomheder end af politiske organisationer, så mener Signe, at den kan være en støtte i beslutningsprocessen og også i dialogen med bestyrelsen. Og så er hun glad for samarbejdet med Per Klixbüll:

”Jeg kan på det varmeste anbefale Per som konsulent. Han er utrolig behagelig og god til at forklare it-faglige emner i et helt almindeligt sprog. Samtidig er han god til at sætte sig ind i den virkelighed, vi har her i organisationen, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får stor glæde af den proces, vi har været igennem. Den har på mange måder været en øjenåbner for os alle.”
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Få løbende input til hvordan du effektiviserer din virksomhed

IT Servicepakker
IT service til fast pris
IT Outsourcing
Ekstern IT afdeling
Office 365 & Azure
Flyt dine data op i skyen
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01