Support
1:1 Samtale

Bør du investere i en ekstern IT-afdeling?

« Tilbage
Dato: 17. marts 2021
Du har måske allerede overvejet om din virksomhed skal investere i IT, og dette kan der være mange grunde til. Du går måske og undrer dig over om din virksomhed er beskyttet mod et eventuelt hackerangreb, eller er bekymret over om den eventuelle down-time, som dine systemer kan komme ud for, hvis ikke du har en IT-afdeling klar til at løse problemet.
Vi kommer her med et par gode råd, som du bør overveje når du vil investere i en ekstern IT-afdeling.

Undersøg hvorfor din virksomhed bør investere i en ekstern IT-afdeling

Når du overvejer om at foretage en større investering i en ekstern IT-afdeling, er det vigtigt at forberede en business case, som beskriver lige præcis det som din virksomhed har brug for. Undersøg derfor hvilke behov din virksomhed har – om det enten handler om at styrke din virksomheds IT-sikkerhed, eller at have on- og off-site support. Overvej derfor at diskutere med ledelsen eller specialister i virksomhedens interne IT-afdeling, som repræsenterer virksomhedens forretning.

Find den rigtige IT-samarbejdspartner

Efter at business casen er blevet fastlagt, bør du allerede have en idé om, hvilke behov din virksomhed har i forhold til hvad der ønskes af en ekstern IT-afdeling. Det er ofte en nødvendighed at IT-afdelingen har on- og offsite support, da IT-afdelingen skal kunne køre ud til din virksomhed, i tilfælde af at der er problemer med at computeren f.eks. ikke fungerer, eller sidder og opdaterer og du ikke kan benytte den.
Det bør desuden også være et krav, at IT-afdelingen har styr på IT-sikkerhed og backup. Et af formålene med en ekstern IT-afdeling er nemlig, at sikre dine kritiske virksomhedsdata mod et eventuelt hackerangreb. Sørg derfor for at undersøge om din samarbejdspartner har god forståelse af backup, og har erfaring med IT-sikkerhed.

MainBrain kan være løsningen for dig og din virksomhed

IT-løsninger er der mange af, og der er et væld af udbydere på markedet. Men hvad er det helt præcis du leder efter hos en ekstern IT-afdeling? Når du søger en ekstern IT-afdeling, er kvalitet noget som bør sættes i føresædet, da hvis ikke IT’en er i top, så kan det have store konsekvenser for din virksomhed. Vi hos MainBrain har gennem årtier leveret IT-løsninger i form af on- og offsite support og IT-sikkerhed, som sørger for at din virksomhed altid er sikret, hvis uheldet er ude. Vi er din sparringspartner indenfor alt IT-relateret, og sørger for at din virksomheds IT-sikkerhed altid er i top. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om hvordan vi hos MainBrain kan effektivisere din virksomhed, så er du velkommen til at booke et 30 minutters uforpligtende møde, ved at trykke på knappen nedenfor.
Lyder ovenstående interessant, og kunne du tænke dig at tage din forretning til nye højder ved at få det meste ud af IT’en i din hverdag, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.
 
Dette kan gøres via telefon +45 70 25 12 01, via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller ved at trykke på knappen ovenfor, hvor du kvit og frit kan booke en 30 minutters uforpligtende samtale, når det passer ind i din kalender.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
25. april 2021
IT-branchen kommer uskadiget ud af coronakrisen
Selv om corona har hærget erhvervslivet i 2020, så endte IT-branchen med den højeste omsætning nogensinde.
Læs indlæg
12. april 2021
Microsoft Teams vs Zoom
Er du i tvivl om hvilken kommunikations platform, som er bedst tilegnet dig og din virksomhed?
Læs indlæg
26. marts 2021
Er der udfordringer med den basale IT-drift på din arbejdsplads?
IT-problemer opstår i de fleste virksomheder, og kan resultere i at værdifuld tid bliver spildt.
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01