Support
1:1 Samtale

IT sikkerhed

IT-sikkerhed i virksomheder

Lad MainBrain sikre din virksomhed

IT-sikkerhed


IT-sikkerhed er essentielt for at drive forretning i dag. IT er blevet en integreret del af virksomheders hverdag i form af hjemmeside, CRM- og CMS-systemer, mail m.m., og der ligger rigtig meget information i virksomhedens mange forskellige databaser. Derfor er det rigtig vigtigt at have styr på IT-sikkerheden. En optimal IT-sikkerhed giver din virksomhed troværdighed, overlevelsesmuligheder i konkurrencen samt muligheden for at spare tid og penge.

Når IT-sikkerheden er i orden, undgår du at IT-kriminelle får fat i dine forretningsfølsomme informationer og oplysninger – såsom kundedata, betalingsoplysninger osv. IT og sikkerhed går derfor hånd i hånd, men hvornår er din virksomheds IT-sikkerhed sidst blevet vurderet eller taget hånd om?

Hos Mainbrain har vi altid en strategisk tilgang til din virksomheds IT-sikkerhed. Vi leverer skræddersyede IT-sikkerheds løsninger der er yderst optimale for forretningen som endvidere understøtter virksomhedens forretningsmål. Vi er altid på højkant med udviklingen på IT-sikkerhed fronten, og kan derfor trygt garantere, at vores IT-sikkerheds løsninger altid sikrer din virksomhed bedst muligt.
 

IT-sikkerhed i virksomheder


​Danmark er det fjerde mest sårbare land i verden for cyberangreb, hvilket forudsætter at IT-sikkerhed skal tages meget alvorligt, da faktisk hver ottende cyberangreb mod danske virksomheder lykkes. Med en skræddersyet IT-sikkerheds løsning fra Mainbrain, kan du netop modstå truslen fra hackere og sikre virksomhedens fortrolige oplysninger. Baseret på de eksisterende sikkerhedsmæssige udfordringer i forretningen, vurderer vi risikoniveauet og leverer en unik løsning, der skaber optimal balance mellem IT-sikkerhed og forretningsmål.

Få IT'en til at køre som smurt


Med et IT-sikkerhed servicetjek kan du få IT’en til at køre som smurt og optimere din IT-sikkerhed. IT-servicetjek er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for din virksomhed.
Et servicetjek sikrer din virksomheds IT, og du vil:
  • Opleve færre nedbrud
  • Mindske chancen for hackerangreb
  • Opdage problemer før de bliver til problemer
  • Sikre dine data
Det kan også være I bruger et stort budget på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Måske det kan gøres smartere, billigere og mere sikkert. Som jeres eksterne IT-afdeling sørger vi for, at I fremover har en velfungerende hverdag og samtidig sparer tid og penge.
 

Vil du have styr på din virksomheds IT og sikkerhed?


I MainBrain sørger vi for at din IT kører som den skal. Vi leverer nemlig IT-sikkerhed med tryghedsgaranti.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Få løbende input til hvordan du effektiviserer din virksomhed

IT Servicepakker
IT service til fast pris
IT Outsourcing
Ekstern IT afdeling
Office 365 & Azure
Flyt dine data op i skyen
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01