Support
1:1 Samtale

Jespers Torvekoekken

”MainBrain har bare styr på det”

Ronny Saul
Adm. Direktør – Jespers Torvekoekken
Skal du bruge en ekstern it-partner, så brug MainBrain. Dét er budskabet fra Jespers Torvekøkken, der i mere end 20 år har outsourcet deres it-drift til MainBrain. Ronny Saul, Adm. Direktør i Jespers Torvekøkken, fortæller glad om et godt samarbejde, der spænder både fra de helt små opgaver med løsning af Word-problemer til større ting som udskiftning af exchange-server og koordinering med forsikringsselskaber:

”MainBrain er altid til rådighed, og de har bare styr på det. Jeg husker fx engang, hvor vi var så uheldige, at en brand hærgede vores lokaler og inventar. Sådan noget kan få store konsekvenser, når man som os har bygget en forretning op med mange bolde i luften.

MainBrain forstod hurtigt situationens alvor og sørgede for at koordinere med forsikringsselskabet samtidig med, at de fik os op at køre igen it-mæssigt. Dét er i det hele taget kendetegnende for MainBrain; de forstår at være proaktive og løse vores løbende behov, så vi kan koncentrere os om forretningen og den daglige drift.

Jeg vil klart anbefale andre at bruge MainBrain. Vi fortsætter gerne samarbejdet – og tager trygt fat på de næste 20 år.”
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Få løbende input til hvordan du effektiviserer din virksomhed

IT Servicepakker
IT service til fast pris
IT Outsourcing
Ekstern IT afdeling
Office 365 & Azure
Flyt dine data op i skyen
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01