Support
1:1 Samtale

Microsoft Teams vs Zoom

« Tilbage
Dato: 12. april 2021
Der er i dag mange forskellige kommunikations software, hvor de førerende indenfor denne industri er Microsoft Teams og Zoom. Begge programmer har set en øget vækst under corona epidemien, i takt med, at flere virksomheder har valgt at arbejde hjemmefra. Videomøder har derfor været en nødvendighed, da de forskellige medarbejdere muligvis ikke arbejder på kontoret.
Men hvilke af disse to programmer er egentligt bedst? Det er ofte en smagssag for den enkelte person, men vi vil her komme med vores bud på, hvilket program der bedst passer din virksomhed.

Zoom

Zoom er førerende indenfor videokommunikations industrien, og tackler kommunikation med deres cloud platform til video, audio, conference, chat og webinar. Zoom har under epidemien set en stor vækst, i takt med at flere skole og virksomheder benytter Zoom til, at kommunikere med medarbejdere/elever på.
 

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en forening af Microsofts adskillige apps og programmer, samlet på én kommunikations platform. Teams tillader brugeren at benytte den integrerede kalender, videomøder, kommunikation på tværs af organisationen, samt en brugervenlig oplevelse, som gør det nemt for brugeren at holde styr på kommunikationen.

Hvad er forskellen på de to platforme?

Begge platforme har features, som gør det muligt at holde online møder, chatte, skærmdeling, fildeling og opkald. Den største forskel mellem de to programmer er Microsofts integration mellem Teams og Office 365, som let kan tilgåes i Microsoft Teams. Teams er derfor en samlet løsning for en organisation, som ønsker alle features samlet i én pakke.
Zoom er en virksomhed som er meget nyere, i forhold til den store koncern Microsoft. Dog har de formået at konkurrere i denne industri, hvilket kan betyde en større udvikling af Zoom i fremtiden.
Der hvor Zoom virkelig skinner igennem, er på dets interface. Zoom har et nydeligt design, som gør det nemt for brugeren at benytte platformen, uden at skulle benytte en guide.
 

Hvem anbefaler vi?

Vi hos MainBrain har sat os ind i begge platforme, og vi mener, at det er vigtigt for brugeren at tydeligøre sit behov. Har du brug for kun at holde online møder, og ikke har brug for et integreret system, som forbinder hele organisationen, så er Zoom muligvis din go-to platform. Har du derimod brug for at holde styr på hele organisationen fra din hjemmearbejdsplads, hvor du kan booke møder direkte i platformen, og holde videomøder, så er Microsoft Teams en vældig nyttig platform.
Vi hos MainBrain anbefaler Microsoft Teams til vores kunder, og vi benytter også selv Microsoft Teams. Samlet set er denne platform den bedste løsning til en organisation i vækst, og gør det nemt og simpelt at kommunikere på tværs af organisationen. Denne platform tilbyder helt klart en bedre brugeroplevelse, og har det hele samlet i én løsning.
Lyder ovenstående interessant, og kunne du tænke dig at tage din forretning til nye højder ved at få det meste ud af IT’en i din hverdag, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.
 
Dette kan gøres via telefon +45 70 25 12 01, via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller ved at trykke på knappen ovenfor, hvor du kvit og frit kan booke en 30 minutters uforpligtende samtale, når det passer ind i din kalender.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
25. april 2021
IT-branchen kommer uskadiget ud af coronakrisen
Selv om corona har hærget erhvervslivet i 2020, så endte IT-branchen med den højeste omsætning nogensinde.
Læs indlæg
12. april 2021
Microsoft Teams vs Zoom
Er du i tvivl om hvilken kommunikations platform, som er bedst tilegnet dig og din virksomhed?
Læs indlæg
26. marts 2021
Er der udfordringer med den basale IT-drift på din arbejdsplads?
IT-problemer opstår i de fleste virksomheder, og kan resultere i at værdifuld tid bliver spildt.
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01