Support
1:1 Samtale

Microsoft styrker datasikkerheden i Azure, og garanterer for sensitive datas sikkerhed

« Tilbage
Dato: 26. september 2018

Microsoft styrker datasikkerheden i Azure - garanterer for sensitive datas sikkerhed

Forleden blev Microsoft Ignite 2018 Conference afviklet i Florida.

Microsoft præsenterede blandt andet, at de styrker datasikkerheden i deres skybaserede databeskyttelses-platform, Azure. De integrerer databeskyttelsesfunktioner, som betyder, at virksomheder kan anbringe alle deres sensitive data i skyen - helt uden bekymring, ifølge Microsoft.

MainBrain mener dog, at virksomheder altid skal bekymre sig en smule om følsomme data

Hvis virksomheder ikke bekymre sig en smule, kan det have de alvorlige konsekvenser, at data går tabt eller bliver stjålet.

Det betyder ikke, at Azure’s cloud-løsning ikke er sikker. For det er den – især med de nye databeskyttelsesfunktioner, der sikre databehandlingen ved at isolere det, imens det behandles. Det sikre miljø er også kendt som Trusted Execution Environment (TEE).

Men det betyder ikke, at virksomheder bare kan læne sig tilbage og stole på, at deres følsomme data er 100% sikret i en cloud-løsning. Der kunne opstå et hackerangreb hos cloud-løsningen selv. Og hvad gør man så, når hackerangrebet er hostet hos anden part?

Disse sikkerhedsforanstaltninger er nødvendige at have i mente. Og det er derfor, at det kræver, at virksomheder vil bruge tid og ressourcer på at tjekke sin IT-sikkerhed. Ikke kun én gang om året. Men ofte.

Hvem har tid og ressourcer til at tjekke op på sin IT-sikkerhed konstant?

Det har virksomheder, som har en IT-afdeling. Men ikke alle virksomheder har en IT-afdeling, og hvad gør man så? Man outsourcer den nødvendige funktion til et it-support firma som MainBrain.

Vi hjælper virksomheder med at optimere IT-sikkerheden, og sørger samtidig for, at virksomhedens arbejdsstationer konstant bliver overvåget og effektiviseret. Herigennem kan virksomheder, der ikke har kompetencer inden for IT, outsource funktionen.

Få Office 365 og Azure hos MainBrain

Hos MainBrain arbejder vi med, og udbyder, Office 365 og Azure. Vi er store fortalere for denne nyere og meget populære skyløsning, der er optimal for mange virksomheder.

Med Office 365 får du, udover lageret i skyen, adgang til Word, Exel og Outlook, og så kan du effektivisere samarbejdet mellem dine medarbejdere ved hjælp af f.eks. SharePoint.

Hos MainBrain får I blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).
Vil I høre mere om, hvordan MainBrain kan hjælpe jer med at sikre jeres data i skyen?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed.

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
20. januar 2021
Sikkerhedskopiér og backup dine data
Benytter du en cloud-løsning til at backup din virksomheds data? Hvis ikke, så læs med her!
Læs indlæg
8. januar 2021
Optimer internetforbindelsen på hjemmearbejdspladsen
Oplever du ofte problemer med din wi-fi internetforbindelse? Vi kommer her med nogle forslag til hvordan du løser dette.
Læs indlæg
29. december 2020
Forhindre at dine mails havner i spam
Havner din mails ofte i spam hos dine modtagere? Dette kan du nemt undgå ved at følge disse tips!
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01