Support
1:1 Samtale

Nedetid kan koste din virksomhed dyrt

« Tilbage
Dato: 15. juni 2021
Vidste du at det kan koste en virksomhed flere tusinde kroner om året, hvis der er for meget nedetid på IT-systemerne? Ved at have den rette IT-support, forsikrer du dig mod eventuelle IT problemer, hvilket påvirker arbejdsbyrden for dig og dine medarbejdere.

Hvordan undgår du nedetid på dine IT-systemer?

Nogle af de største udgifter, som en virksomhed kan komme ud for, opstår når en virksomheds IT-systemer bryder sammen grundet uforudsete fejl eller hackerangreb.
Cyberangreb kan forårsage at al dit hårde arbejde kan blive indefrosset, hvor du skal betale et beløb til hackeren, for at få adgang til dataene igen; bedre kendt som ransomware. Disse angreb er ikke blot bekostelige for din virksomhed, men svækker også væksten i virksomheden. Et nedbrud af systemer sker oftest som følge af et hackerangreb, men kan også være som følge af systemfejl. Begge disse fejl kan forebygges, og der er kun én måde at sikre den basale IT-drift, hvilket er gennem intern eller ekstern IT-support.

Forebyg nedbrud og hacking af dine IT-systemer

 
Der er mange virksomheder som ikke ser vigtigheden i at vedligeholde deres IT-systemer. Det er ikke noget man tænker over i hverdagen, og derfor kan det nemt antages, at det ikke er nødvendigt at investere yderligere i.
Vi hos MainBrain har hjulpet adskillige virksomheder med at styrke deres IT-systemer, både før -og efter et hackerangreb. Virksomheder som ofte kommer ud for et hackerangreb, har ofte ikke backup hvor de kan genoprette deres data. MainBrain er specialister i IT-sikkerhed og support, og ved blot at have en kort samtale med os, kan vi styrke din bundlinje og sørge for at sikkerheden er i top!
Lyder ovenstående interessant, og kunne du tænke dig at tage din forretning til nye højder ved at få det meste ud af IT’en i din hverdag, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.
 
Dette kan gøres via telefon +45 70 25 12 01, via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller ved at trykke på knappen ovenfor, hvor du kvit og frit kan booke en 30 minutters uforpligtende samtale, når det passer ind i din kalender.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
19. juli 2021
Ransomware - den nye cybertrussel
Hvad er ransomware, og hvordan kan sådan en type virus påvirke din virksomhed?
Læs indlæg
29. juni 2021
Optimér kommunikationen og arbejdsgangene i virksomheden med Microsoft Teams
Corona har gjort det til en større udfordring at holde styr på den interne kommunikation
Læs indlæg
15. juni 2021
Nedetid kan koste din virksomhed dyrt
Hackerangreb og nedbrud af IT-systemer kan have en stor konsekvens for din virksomhed
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01