Support
1:1 Samtale

Office 365 – flyt virksomhedens data op i skyen

Office 365 bliver allerede brugt af utallige virksomheder – og med god grund!

Office 365 er nemlig et stærkt værktøj, der effektiviserer dine arbejdsgange, sikrer dine data, og giver dig adgang til filer, uanset hvor du befinder dig.

Alle værktøjerne i Office 365 er intuitive og enkle at bruge, og det betyder, at alle medarbejdere, uanset teknisk kunnen, får glæde af Office 365. 
 
Med Office 365 får du, udover lageret i skyen, adgang til Word, Excel og Outlook, og så har du mulighed for at effektivisere samarbejdet mellem dine medarbejdere ved hjælp af for eksempel SharePoint.

Når du logger på Office 365, får du også adgang til dine filer, e-mails og kontakter på tværs af enheder, hvilket gør, at du aldrig er låst fast til én enkelt enhed.

Effektivisér samarbejdet og slip for stenalderkommunikation 

 
Netop fordi du med Office 365 samler al data i skyen, bliver det også meget nemmere for dig og dit team at koordinere møder, samarbejde om dokumenter og dele filer – uanset hvor I hver især befinder jer – og samtidig får I også mulighed for at arbejde på et dokument samtidig, selvom I ikke befinder jeg i nærheden af hinanden. 
 
Det betyder, at I med Office 365 får øget jeres effektivitet og produktivitet i teamet og på tværs af afdelinger, og at I får strømlinet jeres kommunikation – både internt og med kunder og samarbejdspartnere. 

Flere grunde til at vælge Office 365 

 
Er du i en mindre eller mellemstor virksomhed, gør Office 365 det også overskueligt for dig, hvilke udgifter, du skal budgettere med til IT. Med denne løsning betaler du kun for det, du skal bruge - vi ser desværre ofte, at virksomheder køber en løsning, der ikke er skalérbar, eller at man køber en større og dyrere server, end man behøver, fordi man er bange for, at løsningen hurtigt bliver for lille. 

Vil du have endnu mere sikkerhed? 

 
Microsoft har ud over Office 365 lanceret Microsoft 365 Business, som kombinerer produktiviteten fra o365 med avancerede sikkerhedsegenskaber for endnu bedre beskyttelse af dine data. 
Nysgerrig? Læs mere om Microsoft 365 her
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte MainBrain og få en uforpligtende snak om hvilket Microsoft-produkt, der passer til din virksomheds behov. Ring enten på telefon +45 70 25 12 01 eller skriv til os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig. 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Få løbende input til hvordan du effektiviserer din virksomhed

IT Servicepakker
IT service til fast pris
IT Outsourcing
Ekstern IT afdeling
Office 365 & Azure
Flyt dine data op i skyen
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01