Support
1:1 Samtale

Opgrader til Windows 11

« Tilbage
Dato: 14. august 2021
Hvis du ikke allerede har hørt det, så udkommer Microsofts' nyeste version af deres styresystem, Windows 11, her om et par måneder. Du tænker sikkert "jeg er allerede komfortabel med at benytte Windows 10, hvorfor i alverden skal jeg opgradere?". Styresystemer omhandler ikke bare det visuelle look eller funktionaliteter; nej, det har også en stor betydning for din computers sikkerhed.

Hvorfor skal jeg opgradere?

Opgradering til det nyeste styresystem har sine fordele. Udover nye funktionaliteter og en bedre integration, så får du også opdateret virusbeskyttelse og andre funktionaliteter, som illustreres nedenfor:
  • Bedre IT-sikkerhed
  • Simplificeret navigation i startmenuen
  • Nyt layout i søgemenuen
  • Nemmere opdeling af skærmvinduer
  • Teams er præinstalleret
Der er altså mange nye elementer i Windows 11, som du simpelthen bare ikke kan få med forrige version. Det nye design giver brugeren en meget bedre oplevelse, og med de nye funktionaliteter er det endnu nemmere og hurtigere, at opdele skærmvinduer op i forskellige sektioner. Sammen med præinstallationen af Microsoft Teams, er det altså en løsning der kan betale sig for de fleste virksomheder, som benytter Windows som styresystem.
 

Sådan opgraderer du til Windows 11

Hvis du allerde har Windows 10, så vil opgraderingen være gratis. Dog kræver det at din computer har nogle krav, før opgraderingen er mulig. De specifikke krav kan du finde ved at trykke her. Opdateringen sker via Windows Update, som du normalt kan se i nederste højre hjørne. Microsoft nævner, at opdateringen sker i efteråret 2021 til 2022. Det er ikke alle der får muligheden for at være med fra start, men hvis du har de specifikke krav som stilles, er chancerne forhøjet. Følg derfor med i vores blogs, hvor vi vil komme med opdateringer om Windows 11, så du kan få den nyeste opdatering hurtigst mulig.

Lyder ovenstående interessant, og kunne du tænke dig at tage din forretning til nye højder ved at få det meste ud af IT’en i din hverdag, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.
 
Dette kan gøres via telefon +45 70 25 12 01, via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller ved at trykke på knappen ovenfor, hvor du kvit og frit kan booke en 30 minutters uforpligtende samtale, når det passer ind i din kalender.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
16. september 2021
Ergonomi, ergonomi, ergonomi..
Man lægger ikke altid mærke til hvilken holdning man har, når man sidder på kontoret hele dagen.
Læs indlæg
29. august 2021
Kører din computer langsommere end førhen?
Går du og undrer dig over hvorfor din computer kører langsommere end den plejede?
Læs indlæg
14. august 2021
Opgrader til Windows 11
Den nyeste Windows 11 opdatering er på vej!
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01