Support
1:1 Samtale

Support til din PC hos MainBrain

Vi supporterer både Mac og PC, og får dem til at arbejde sammen

Lad MainBrain gøre din hverdag mere effektiv!

Hos MainBrain hjælper vi dig med at løse dine eller dine medarbejderes problemer med PC. Du får effektiv support af vores eksperter, og det betyder, at du hurtigt kommer tilbage til arbejdet igen.

Kender du det, at du møder ind om morgenen, tænder din PC, og så står der en blå skærm med beskeden, "Windows opdaterer - vent 38 minutter"?
 
Med MainBrain får du en samarbejdspartner, der sørger for, at tingene er i orden. Det betyder, at du med vores hjælp blot skal tænde din PC, og så er du klar til at arbejde – og støder du mod forventninger på problemer, er vi klar til at hjælpe.
 
PC-support hos MainBrain forudsætter, at du har en af vores attraktive IT-servicepakker. Du vælger selv, om du ønsker guld-, sølv eller bronzepakken, men fælles for alle er, at du for et ganske beskedent beløb om måneden får hjælp til alle de PC- og IT-relaterede problemer og udviklingsområder, du har behov for.
Og du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du skal bruge hjælp til din PC – så finder vi en god løsning til dig.

Slip din bekymringer med PC-support til erhverv

 
Kender du følgende scenarie: Du skal nå en deadline, du er presset, og pludselig er der noget i vejen med din PC. Ikke blot er det frustrerende i øjeblikket – det kan ende med at gå ud over dit arbejde.
 
Netop i sådan et scenarie træder vi til og hjælper dig med din PC. For dig betyder det, at du hurtigt kommer videre med dit arbejde, at der ikke er noget teknisk, der forhindrer dig i at nå din deadline, og at du altid har tryghed for, at vi hjælper dig, hvis du eller andre i virksomheden skulle få problemer med PC’en igen.

Meget mere end PC-support

 
Hos MainBrain får du også meget andet end PC-support. Vi tilbyder at lave et servicetjek af hele virksomhedens IT, tage backup af data, holde software opdateret og meget andet.
 
Vil du have en ekstern IT-afdeling, der varetager alt fra PC-support til projektstyring af virksomhedens IT? Så kontakt MainBrain og lad os sammen finde en løsning, der passer til netop dit behov.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Få løbende input til hvordan du effektiviserer din virksomhed

IT Servicepakker
IT service til fast pris
IT Outsourcing
Ekstern IT afdeling
Office 365 & Azure
Flyt dine data op i skyen
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01