Support
1:1 Samtale

Promando

”Om jeg ville vælge at bruge en intern it-chef igen? Jeg ville ikke drømme om at gøre andet”

Jan Tornfeldt
Adm. direktør – Promando
Når man som Promando er kendt for at være den danske rekrutteringsvirksomhed, der bedst forstår at udnytte databaser og it til at løse deres search-opgaver. Så er det kun naturligt, at de også stiller høje krav til deres egne interne it-samarbejdspartnere. De høje krav var dog ikke noget problem for MainBrain, der valgte at udlicitere en it-chef til løsning af en større teknisk opgave hos rekrutteringsvirksomheden.

”Hos Promando ser vi det som afgørende, at vi formår at følge med tiden. Både vores kunder og de kandidater, de søger, lever et hurtigt liv og kommunikerer i stadigt større omfang via de sociale medier. Så da vi alligevel skulle have et nyt rekrutteringssystem, besluttede vi at indtænke alle kommunikationskanalerne i samme effektive it-proces. Hvordan systemet helt konkret skulle konstrueres, havde vi ikke selv ressourcer til at se på. Derfor valgte vi et samarbejde med MainBrain,” fortæller Jan Tornfeldt, der er administrerende direktør hos Promando.
 

MainBrain som intern It-chef


Opgaven med at definere kravene til rekrutteringssystemet blev henover nogle måneder løftet af MainBrains interne it-chef, Per Klixbüll. Han blev ansvarlig ikke bare for projektstyring og den løbende dialog med virksomheden, men i sidste ende også resultatet: En kravspecifikation, der i detaljer forklarer, hvordan det nye system skal bygges op, så det matcher Promandos specifikke ønsker og behov – og samtidig sikrer, at Promando bevarer positionen som Danmarks bedste it-understøttede rekrutteringsvirksomhed.

”MainBrain brugte megen energi på at forstå vores virksomhed, og det er med mine øjne altafgørende for, at det kommende rekrutteringssystem kommer til at understøtte os optimalt i vores forretning,” forklarer Jan Tornfeldt, og fortsætter: ”Vi havde en fin løbende dialog, og så var jeg især glad for Pers proaktive tilgang til samarbejdet. Han lyttede ikke kun, han belyste også selv vores behov og kom med løsningsforslag. Det sætter jeg stor pris på hos enhver samarbejdspartner.

Om jeg ville vælge at bruge en intern it-chef igen, hvis vi fik behovet? Jeg ville ikke drømme om at gøre andet.”
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 25 12 01, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Få løbende input til hvordan du effektiviserer din virksomhed

IT Servicepakker
IT service til fast pris
IT Outsourcing
Ekstern IT afdeling
Office 365 & Azure
Flyt dine data op i skyen
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01