Support
1:1 Samtale

Styrk sikkerheden med et solidt password

« Tilbage
Dato: 14. maj 2021
Det første en hacker prøver, er at teste om dit kodeord er nemt at gætte. Hvis dit kodeord er din fødelsdags dato, eller din kats navn efterfulte af 123, så har kodeordet ikke en særlig høj sikkerhed. I dag er det de fleste steder en nødvendighed, at et password består af ét stort bogstav, et tal og en længde på mindst 8 tegn. Jo længere et password er, desto sværere er det at gætte og hacke dit account.

Hvordan styrker jeg mit password?


Det er kun 16% af danskere, som benytter et længere password, hvilket er en meget lav procentdel af befolkningen. Der er mange som ikke forstår vigtigheden i et solidt password, da det faktisk er meget vigtigt i forhold til at beskytte imod hackere.
Her kommer vi med nogle tips til, hvordan du kan styrke sikkerheden i dit account:
  • Benyt et password som er mere end 8 tegn langt, og består af både tal og store bogstaver. Sikkerheden bliver styrket yderligere, hvis du bruger symboler og flere tal. Et solidt antal tegn er 12 tegn eller mere
  • Undgå at bruge et password, som er personlige oplysninger som kan tilgåes. Dette kan fx. være din hunds navn, din fødselsdato eller andre personlige kodeord
  • Brug ikke det samme password til alle dine brugere. Ofte benytter folk det samme password til flere forskellige brugere, hvilket reducerer sikkerheden betydeligt. Benyt i stedet for forskellige passwords, så hvis hackeren gætter ét af dine password, så har de ikke adgang til alle dine brugere
Vi hos MainBrain går meget op i, at sikkerheden er på plads på tværs af alle platforme. Vi har en unik og professionel vejledning til, hvordan din virksomhed kan opnå den størst mulige sikkerhed, så du ikke skal gå og bekymre dig om et eventuelt hackerangreb.
Kunne du tænke dig at vide mere, så foreslår vi at du booker et 30 minutters uforpligtende møde, ved at trykke på knappen nedenfor.
Lyder ovenstående interessant, og kunne du tænke dig at tage din forretning til nye højder ved at få det meste ud af IT’en i din hverdag, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.
 
Dette kan gøres via telefon +45 70 25 12 01, via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller ved at trykke på knappen ovenfor, hvor du kvit og frit kan booke en 30 minutters uforpligtende samtale, når det passer ind i din kalender.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
15. juni 2021
Nedetid kan koste din virksomhed dyrt
Hackerangreb og nedbrud af IT-systemer kan have en stor konsekvens for din virksomhed
Læs indlæg
3. juni 2021
Har du styr på dit IT-udstyr?
En virksomheds IT-udstyr er vigtig for både virksomhedsejer og medarbejderne
Læs indlæg
14. maj 2021
Styrk sikkerheden med et solidt password
Er du en af dem, som benytter det samme password til alle din brugere?
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01