Support
1:1 Samtale

Værktøjer, der effektiviserer arbejdsprocesser og samarbejde

« Tilbage
Dato: 7. november 2018

Alle komponenter i ét system

Hvordan beskytter din virksomhed jeres filer og data? Og hvilke kommunikationskanaler benytter I? Bruger I tilfældigvis allerede Word, Excel og PowerPoint? Og bruger måske samtidig Slack og Google Drive?

Der er mange måder din virksomhed kan lagre data, kommunikere, planlægge og dele internt. Men det er ikke altid at din virksomhed benytter de mest effektive tjenester.

Hos MainBrain anbefaler vi, at du samler alle disse komponenter i ét system - Office 365 for Business. Vi mener, at det er essentielt for effektive arbejdsprocesser, at systemet lagrer dine data i skyen og synkroniserer mellem dine enheder i OneDrive, hele tiden. Dine filer er derfor nemt og hurtigt tilgængelige og beskyttede i Office 365.

3 værktøjer

Teams, Planner og SharePoint.

Kommunikation, planlægning og deling.

Disse tre programmer arbejder godt sammen og kan hjælpe en virksomhed til at kommunikere internt. Tjenesten opfylder virksomhedens behov inden for gruppebaseret arbejde, vidensdeling og planlægning.

Teams. Bruger du Slack? Så skift til Teams.

Microsoft Teams imødekommer de almindelige arbejdsfremgange i åbne kontormiljøer digitalt. Teams samler virksomhedens kommunikation på én platform, og samarbejder samtidig automatisk med dine andre værktøjer som Planner og Sharepoint. Derudover er det nemt at uploade Word, PowerPoint og Excel filer, som gør det let tilgængeligt for dig og dine kollegaer at samarbejde.

Teams erstatter ikke kun Slack’s rolle, men også Skype for Business. Teams er nemlig inkorporeret noget lignende Skype for Business, og det siges, at mening er, at Teams skal erstatte Skype for Business på sigt.

Planner. Bruger du Trello? Så skift til Planner.

Som supplement til Teams, har Microsoft udviklet Planner. Det skaber bedre overblik, og styrker dermed overblikket.

Planner er et organiseringsværktøj, der supplerer samarbejdet i Teams, når dig og dine kollegaer skal planlægge opgaver, projekter og forløb.

Planner er udviklet med en god visuel overflade, der skaber gennemsigtighed og overskuelighed for brugerens projekter. Værktøjet samarbejder godt med Teams, hvilket er fordelsagtigt, når dig og dine kollegaer skal kommunikere og planlægge opgaver, projekter og lignende.

SharePoint. Bruger du Google Drive? Så skift til SharePoint.

SharePoint er simpelt og brugervenligt, og indeholder flere funktioner end Google Drive. Google Drive er også godt – men til dig og dine kollegaer, der først og fremmest benytter Word, Excel og andre Microsoft programmer, er SharePoint langt mere virksomhedsrelateret. Det samarbejder bedre med Microsoft programmer og gemmer automatisk dokumentets nyeste version i skyen. Samtidig gemmer det en deltaljeret historie over ændringerne i dokumentet, så intet går tabt.

SharePoint er endvidere en central platform for din virksomheds indhold. Det er en essentiel platform for de virksomheder, hvor medarbejderne er meget mobile og ofte på farten.

Brug for en dybere forståelse for brugen disse værktæjer?

Det kan være vanskeligt at forstå alle de tjenester og værktøjer, som vi benytter i vores digitaliserede dagligdag. MainBrain vil derfor med glæde guide dig og din virksomhed gennem ovenstående, og hjælpe med en eventuel forandring i jeres IT-infrastruktur.

Ligeledes kan vi sætte dig ind i ovenstående værktøjer, hvilket blot er nogle af de programmer, som Office-pakken indeholder.

Hos MainBrain får I blandt andet:
  • En serviceaftale på virksomhedens server og brugernes arbejdsstationer.
    Dermed sikrer du dig, at din software altid er opdateret, så der ikke opstår ”huller” i systemet, hvor hackere kan få en fod indenfor.
  • Tjekket din IT og software døgnet rundt.
  • Løbende backup af dine data (dagligt eller ugentligt afhængig af dine behov).
Vil I høre mere om, hvordan MainBrain kan hjælpe jer?

Så ring til os på tlf.: +45 7025 1201 eller via mail: info@mainbrain.dk. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om, hvad MainBrain kan tilbyde jeres virksomhed. Lad os sammen løfte din forretning.

Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
20. januar 2021
Sikkerhedskopiér og backup dine data
Benytter du en cloud-løsning til at backup din virksomheds data? Hvis ikke, så læs med her!
Læs indlæg
8. januar 2021
Optimer internetforbindelsen på hjemmearbejdspladsen
Oplever du ofte problemer med din wi-fi internetforbindelse? Vi kommer her med nogle forslag til hvordan du løser dette.
Læs indlæg
29. december 2020
Forhindre at dine mails havner i spam
Havner din mails ofte i spam hos dine modtagere? Dette kan du nemt undgå ved at følge disse tips!
Læs indlæg
MainBrain A/S
Center Boulevard 5
2300 København S
Telefon: +45 70 25 12 01
E-mail: info@mainbrain.dk
CVR: 25186893
 
MainBrain A/S | Center Boulevard 5 | 2300 København S | Tlf.: +45 70 25 12 01