MainBrain A/S deltager i UNICONTA-arrangementet “Digitale Guldkorn”!

« Tilbage

 

 

MainBrain A/S deltager i UNICONTA arrangementet “Digitale Guldkorn! 

Brian Jønch og Frank Cronfalk deltog sammen med nye potentielle kunder i Uniconta arrangementet “Digitale Guldkorn den 9.10.2019.
Her var fuldt hus til det fine arrangement, hvor både kunder og forhandlere sammen blev underholdt af bl.a. Erik Damgaard og Peter Lund Madsen, som på meget kreativ og underholdende vis kunne fortælle om nogle af de mange fantastiske muligheder Erik Damgaards nye Unicontasystem åbner op for.

Det var samtidig startskuddet for MainBrain A/S, der nu er officiel Unicontaforhandler. Uniconta passer perfekt til vores kundemasse, som er mindre og mellemstore virksomheder, udtaler Brian Jønch - ejer af MainBrain A/S.

 

(På nedenstående billede ses Frank Cronfalk sammen med Erik Damgaard)

 

Senior konsulent Frank Cronfalk fik tillige mulighed for at diskutere nogle af de mange muligheder, som Uniconta har at byde på - dette endda med programmets egen stifter Erik Damgaard. Her var der særligt fokus på mulige kombinationsmuligheder, der åbner sig, når man har et samlet overblik over alle data på den enkelte kunde. Ved at kunne generere præcis den data man har brug for via BI (Business Intelligence) modulet, har man i real time hele tiden styr på sin virksomhed og dens datahvilket gør det muligt at kunne give sine kunder den bedste, mest præcise samt mest specificerede service.

MainBrain A/S har i længere tid søgt efter at finde et ERPsystem, som kunne forenkle brugen af systemer, så der ikke stilles for høje krav til brugen af et økonomisystem, der tillige er koblet op på bl.a. salg, indkøb, lager & CRM. Det handler om at kunne tage de rigtige beslutninger, og det kan du kun, hvis du har et godt overblik over tal fra hele virksomheden.

Derfor glæder vi os MainBrain A/S til fremover at kunne hjælpe alle vores eksisterende såvel som nye kunder ind i Uniconta-universet med det mest fleksible ERPsystem på markedet. 

På billedet ses Frank Cronfalk i selskab med Erik Damgaard

 

 

16. november 2023

Ny rapport fra Digitaliseringsstyrelsen: Hver tredje danske SMV har ikke styr på IT-sikkerheden

Digitaliseringsstyrelsen har netop udgivet den årlige rapport omhandlende digital sikkerhed i danske SMV’er, og selvom tallene viser en forbedring sammenlignet…

Læs indlæg
7. november 2023

Sådan Spotter Du Phishing: Beskyt Din Virksomhed

Phishing-angreb er en trussel, som enhver organisation skal være opmærksom på. Disse ondsindede forsøg på at lokke følsomme oplysninger ud…

Læs indlæg
3. september 2023

Skab tillid gennem skarp, løsningsorienteret og lydhør IT-sikkerhed

I denne digitale tidsalder, hvor vores hverdag og virksomheder i stigende grad er afhængige af teknologi, står IT-sikkerhed ikke blot…

Læs indlæg